Gostovanje u emisiji „Hoću da znam“ na Radio Beogradu 2

U naučnoj radio-emisiji „Hoću da znam“ na Radio Beogradu 2, u četvrtak, 30. juna 2022. godine, predstavnici našeg tima govorili su o projektu PEERSolvers i psihološkim osnovama saradnje među učenicima u kontekstu rešavanja problema u obrazovnim programima.

Prof. dr Dragica Pavlović Babić i prof. dr Aleksandar Baucal bili su gosti dr Tomice Mišljenovića, koji je autor i voditelj emisije, a govorili su o PEER modelu, predstavili su projekat i govorili o planovima za dalji rad, kao i o saradnji sa školama i krajnjem cilju projekta — kreiranju programa koji bi mogao da bude deo zvaničnog kurikuluma već postojećih programa i predmeta u srednjoškolskom obrazovanju.

Snimak gostovanja je preuzet sa sajta Radio Beograda, a isečak gostovanja našeg tima prilagođen za objavljivanje na YouTube platformi i objavljen uz dozvolu redakcije drugog progama Radio Beograda.

Celu epizodu možete poslušati na linku: https://www.rts.rs/page/radio/sr/stor…

Projekat PEERSolvers, „Saradnjom do rešenja: PEER model osnaživanja mladih za konstruktivni dijalog i timski rad“ finansiran je od strane Fonda za nauku Republike Srbije u okviru programa IDEJE (#7744729).

Više o projektu možete saznati na našem sajtu na linku http://peersolvers.f.bg.ac.rs ili putem naših naloga na društvenim mrežama:

Facebook: http://facebook.com/peersolvers
Twitter: http://twitter.com/peersolvers
Instagram: http://instagram.com/peersolves
Linkedin: http://linkedin.com/company/peersolvers
Viber kanal: http://shorturl.at/grH45